uge 6

KENNEL ROSENÅEN. OPDRÆT AF FT LABRADOR RETRIEVER.


UGE 6

Det kolde vejr spænder stadig ben for udendørs aktiviteterne forstået på den måde, at vi ikke kan være så længe ude ad gangen. Men hvalpene bliver også større og mere modstandsdygtige, så turene ud i haven bliver længere og længer både i tid og afstand. De kommer når man kalder og så kan vi gå på små luftteture rundt i haven.

De har fået nyt legetøj i form af en tunnel, som de ynder at tumle rundt i ude i haven.

De er blevet ret gode til at besørge udendørs eller i deres toiliet - hvis de altså er i hvalpegården. Når de færdes frit i stuen/resten af huset, så er vi nødt til at holde øje med dem, for der er altså bare nogle gange for langt til toilettet :-).

I weekenden var hvalpene til deres første scweissprøve - dog i form af tilskuere. De tilbragte de fleste af de mange timer i bilen med at se på mennesker, hunde, høre på hornblæsere osv. De var dog også uden for bilen, når de fleste deltager og tilskuere var i skoven, og på et tidspunkt kom der en flok mountainbikere forbi, og de var jo nødt til at stoppe og hilse på hvalpene.

Vores kamera har desværre drillet i den sidste uge, så mange af de billeder vi havde taget duede ikke til noget. Derfor det beskedne udvalg af billeder.

Copyright © All Rights Reserved.