Uge 5

KENNEL ROSENÅEN. OPDRÆT AF FT LABRADOR RETRIEVER.


UGE 5

Hvalpene er begyndt at lege meget med hinanden og de har fået tænder, så nu tygger de godt og grundtigt i hinanden - og os.


I løbet af den sidste uge har vi haft hvalpekøbere på besøg, og det har været dejligt at møde de familier, som hvalpene kommer til at bo hos - de får det alle godt. Vi har også haft besøg af to voksne (han)hunde og en halvstor hvalp, som vi kender godt, men som endnu ikke havde mødt hvalpene. De fik med stor succes hilst på hinanden gennem hegn, da hvalpene endnu er lidt små til at blive tumlet med af store, voksne hunde.


Det har også været tid til at begynde at komme lidt udenfor - først på terrassen og senere i hele forhaven. Til at begynde synes alle hvalpene, at verden var meget stor uden for deres indendørs hvalpegård, men i løbet af ugen synes de ikke længere, at hvalpegården er stor nok - de vil gerne udenfor.


De får nu ren tørkost og har lært at drikke vand (uden at tage bad i skålen). De får dog også stadig mad hos mor, når hun er i humør til det.


Vi er også så småt begyndt tilvænning til bil - først var de bare med mor ude at sidde i bilen, så med motoren tændt og nu også en lille køretur om blokken.


Når de vågner eller har spist, kan vi, hvis vi er kvikke og opmærksomme, nå at få dem udenfor at besørge, men der er 10 styks af dem, så det er ikke altid vi når dem alle sammen..


Jeg er også begyndt at have dem med ud i haven en ad gangen for at se, hvordan de reagerer, når de er væk fra flokken


Copyright © All Rights Reserved.