Om os

KENNEL ROSENÅEN. OPDRÆT AF FT LABRADOR RETRIEVER.


NØGLEORD: SUNDHED, JAGTINSTINKT, TEMPERAMENT

Vi hedder Helle og Johnny Hoffmann Bastian, og vi har Kennel Rosenåen, som er et lille stueopdræt af FT labrador retriever (Formel 1). Navnet "Rosenåen" stammer fra den vej, Helle boede på, da vores første kuld kom til verden.


Johnny har haft hund i snart 20 år og er registreret schweisshundefører. Hans store interesse er sporarbejde og specialsøg (se evt. mere på www.searchhouse.dk eller www.sportræning.dk), hvor Helles primære interesse er apporterings- og jagtarbejdet.


Helle har haft hund i snart 30 år og har trænet alt fra agility og lydighed til gravjagt og schweissspor med sine hunde. Hunde er ikke kun Helles hobby, men også hendes erhverv, da hun arbejder med kraniosakral terapi, massage og genoptræning af hunde - se mere på  ww.helle-hoffmann.dk


Udover at avle sunde hunde er målet med vores opdræt af labrador retriever at bibeholde de gode jagtinstinkter samtidig med, at de skal kunne fungere som almindelige familiehunde. Dvs. for os er temperamentet lige så vigtigt som brugsegenskaberne og sundheden.


Derudover er det vigtigt for os at give hvalpene den helt rette socialisering, så de er godt udrustet til livet og dermed kan blive til stor glæde i deres nye familie og få et langt og lykkeligt liv. Vi gør rigtig meget ud af, at miljøtræne hvalpene så godt som det er muligt i de 8 uger, de bor hos os. 


Vi lægger vægt på, at kommende hvalpekøbere kender til vigtigheden af opdragelse og stimulering igennem træning og arbejde med hunden.


For tiden har vi 6 hunde, som alle bliver brugt til jagt-, sporarbejde eller specialsøg - eller er i træning til at blive brugt en dag.  


MEDLEMSSKABER

Jeg er medlem af Retrivernes Jagthundeklub, og alle hvalpekøbere får et halvt års gratis medlemskab med i købet af hvalp.


Foreningen er en specialklub under DKK, og dens formål er at bevare og udvikle retrieveren som apporterende jagthund i Danmark.


Læs mere om RJK her.
Jeg er også medlem af Dansk Retriever Klub, region Midtsjælland. Ligesom RJK er foreningen en specialklub under DKK. Klubbens formål er:

a) fremme avl og anvendelse af retrievere,der er i besiddelse af de jagt-, eksteriør og temperamentsmæssige kvaliteter, der er kendetegnende for den enkelte retrieverrace.

b) udbrede kendskabet til retrievere og deres egenskaber - såvel til klubbens medlemmer som til offentligheden.

c) varetage retrievernes/ejernes interesser i såvel hundeverdenen som i samfundet


Læs mere om DRK her.

Copyright © All Rights Reserved.