Kunderne siger

KENNEL ROSENÅEN. OPDRÆT AF FT LABRADOR RETRIEVER.


KUNDERNE SIGER

Her er hvad nogle af vores tidligere hvalpekøbere har sagt:

___________________________________________________________


"Vi er meget tilfredse og kunne ikke have ønsket mere. Vi fik en fantastisk hund, som havde fået den bedste start på livet, og Helle har være meget professionel og hjælpsom igennem hele forløbet"


Charlotte, ejer af sort tæve fra A-kuldet

___________________________________________________________


"Vi havde hentet vores længe ønskede labradorhvalp på Fyn d. 20. januar, men glæden blev kort. 4 mdr. gammel måtte vi aflive Fie, da hun fik ødelagt sit ene korsbånd. Vi søgte på samtlige labradorrelaterede sider efter ny hvalp, og Gitte fandt Kennel Roseåen og efter at have tjekket Cheeta og Brimson's stamtavler, kontaktede vi Helle. Der var stadig en sort tæve tilbage, så vi aftalte besøg hos Helle i påsken.


Vi blev mødt af Cheeta og et kuld livlige og tillidsfulde hvalpe ved havelågen. Vi var solgt på stedet til den sorte tæve Ada, (nu Fie). Helle har gjort meget ud af at stimulere og socialisere hvalpene, se billederne fra A -kuldet, og fra dag et har Fie været en nem hund, tillidsfuld ikke utryg ved noget eller nogen."


Mange hilsner Gitte, Kjeld og Fie

___________________________________________________________


"Der er nu ved at være gået 1 års tid, siden vi fik vores dejlige lille hvalp med hjem. Tiden flyver og hvalpen er nu blevet til en pragtfuld unghund.


Jeg vil her ganske kort fortælle om mine overvejelser og oplevelser angående vores nye hund. Ganske kort om mig selv: jeg er 46 år, jæger, gift og har to dejlige hjemmeboende børn på henholdsvis 15 og 18 år. Jeg havde også en 9 årige gammel lab, som også blev brugt til jagt.


Jeg havde besluttet mig for at tiden til en ny hund var inde, så jeg begyndte at se mig om på Retrievernes Jagthundeklubs hjemmeside efter nye egnede hvalpe. Jeg havde følgende ting, jeg gerne ville have opfyldt, hvis det var muligt:

  • Jeg ønskede en FT lab
  • Den skulle komme fra sunde og raske forældre med stamtavle
  • De voksne hunde skulle kende til vildt og gerne være brugt til jagt eller lignende
  • Gerne gul tæve
  • Gerne en lab, der var vant til hjemmets lyde, bo inde og kendte til børn
  • Jeg ville gerne havde lab med højt energiniveau
  • Gerne en af de labber i kuldet, der var lidt langt fremme, som der var blandt de første til at undersøge nye ting.


Jeg tog kontakt til Helle fra Kennel Rosenåen, og fortalte om de ting jeg godt kunne tænke mig, for at høre om det var muligt at få lov til at købe en hvalp.Jeg blev mødt meget positivt, og fik at vide at der var flere interesserede hvalpe køber, med det nok kunne lade sig gøre. Hun ville dog gerne møde mig og min familie inden, så vi kunne se hinanden i øjnene.


Jeg oplevede en meget engageret kennel, der ville det bedste for deres hvalpe og de kommende købere.Hundene blev præsentet for rigtig mange forskellige ting for at gøre dem trygge på et kommende langt liv. Det kan blandt andet nævnes, at hvalpene blev præsenteret for vildt, de havde været ude og køre bil, set tog, set/hørt støvsuger og meget, meget mere.Det var også muligt at komme på aftalte tidspunkter for se hvalpene gennem forløbet.


Endelig var der arangeret et hvalpetrænings forløb med Charlotte Ryttersgaard - også en meget dygtig og engageret opdrætter og træner – hvis vi hvalpekøbere ønskede det.


Det har vist sig vi til fulde har fået det vi ønskede, en kvik, lærevillig, sød og kærlig FT lab.Den er alt det jeg rigtig godt kunne ønske mig.


Så en stor tak til Helle og Kennel Rosenåen"


Med venlig hilsen

Martin Blom og Maggie 


Copyright © All Rights Reserved.